Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ

ΟΙ εκλείψεις χωρίζονται σε Ηλιακές και Σεληνιακές, σε Ολικές και Μερικές.

Όταν γίνεται μία έκλειψη Ηλίου θεωρείται ότι είναι από τις σημαντικότερες, γιατί επιδρά άμεσα στο εγώ του ατόμου, ενώ παράλληλα μπλοκάρεται και η προσωπικότητα του. Φυσικά το πόσο έντονα επιδρά στο κάθε άτομο εξαρτάται από το που γίνεται αυτή η έκλειψη μέσα στον γενέθλιο χάρτη του και ποιον τομέα επηρεάζει.

Όταν γίνεται μία έκλειψη Σελήνης επιδρά περισσότερο στον συναισθηματικό κόσμο του ατόμου και όπως αναφέρω παραπάνω η επιρροή της εξαρτάται, από το που γίνεται αυτή η έκλειψη μέσα στον γενέθλιο χάρτη του και ποιον τομέα επηρεάζει.

Οι εκλείψεις του 2010 επηρεάζουν αρνητικά περισσότερο, τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους. Επίσης οι εκλείψεις θα επηρεάσουν και τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθείς, κυρίως όμως αυτούς που βρίσκονται στο τρίτο δεκαήμερο.

Το Σάββατο 26 Ιουνίου γίνεται μερική έκλειψη Σελήνης στο πρώτο δεκαήμερο του Αιγόκερου στις (4 μοίρες και 46 πρώτα λεπτά).

Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει αρνητικά, θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, γι αυτό καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε τίποτα αυτό το διάστημα, το οποίο να αφορά επαγγελματική συνεργασία ή καινούργια εργασία. Μέσα από την κρίση που περνάμε αυτή την χρονική περίοδο, με όλα αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας, όλες οι επιχειρήσεις θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα και θα εξαρτηθούν πολλά, από τις κινήσεις που θα κάνουν οι εκάστοτε υπεύθυνοι των επιχειρήσεων, προκειμένου να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ζωντανές.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου σε σχετικά κοντινό διάστημα θα ακολουθήσει και μία ολική έκλειψη Ηλίου αυτή την φορά στο δεύτερο δεκαήμερο του Καρκίνου στις (18 μοίρες και 24 πρώτα λεπτά).

Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει αρνητικά, θέματα που αφορούν το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την οικογένεια και γενικά όλα τα άτομα μέσα σε αυτήν. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι καθόλου καλή περίοδος για οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά, αγορά σπιτιού, πώληση σπιτιού, καθώς επίσης είναι αρνητική περίοδος και για έναν ενδεχόμενο, γάμο, για μία συγκατοίκηση ακόμα και για την οποιαδήποτε δημιουργική σκέψη που θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια.

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου θα γίνει μία ολική έκλειψη Σελήνης στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων στις (29 μοίρες και 20 πρώτα λεπτά).

Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει αρνητικά όλες τι δημόσιες σχέσεις, τις επικοινωνίες και θα δημιουργηθούν εντάσεις μέσα από διάφορες φημολογίες, από τις οποίες άλλες θα είναι αληθινές και άλλες ψεύτικες. Όπως είναι φυσικό όλα αυτά θα φέρουν αλλαγές σε πολλά πράγματα, οι κριτικές θα είναι ιδιαιτέρως σκληρές, θα υπάρξουν αναγκαστικές παραιτήσεις και σε γενικές γραμμές τα πράγματα θα είναι εκτός ελέγχου.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η χρονιά μέσα από αυτές τις εκλείψεις θα είναι ιδιαίτερα τεταμένη γεμάτη εντάσεις και αν δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας σε γενικές γραμμές, κινδυνεύουν πολλοί να χάσουν την δουλειά τους και κάποιοι άλλοι τις επιχειρήσεις τους και αυτό θα είναι ότι το χειρότερο.
IP.GR web hosting and domain registration services in Greece