Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η Επιρροή των πλανητών στην Υγεία




Ήλιος

Καρδιά, Οσφυϊκό πλέγμα, Μάτια, Σπονδυλική Στήλη

Ο Ήλιος έχει σχέση με την καρδιά, τη ράχη και τη σπονδυλική στήλη. Επίσης έχει σχέση και με τον θύμο, τον ενδοκρινή αδένα, πίσω από το άνω άκρο του στέρνου. Αυτός ο αδένας είναι πολύ σημαντικός για τα πρώτα χρόνια του ατόμου και επιδρά έντονα, μέχρι και το τέλος της εφηβείας ενός ατόμου. Επίσης είναι σημαντικό γιατί δημιουργεί μια κάποια ανοσία στο σώμα, η οποία έχει σχέση με τα βακτηρίδια.

Σελήνη

Στομάχι, Εγκέφαλος, Μάτια.

Η Σελήνη έχει σχέση με τους μαστούς και με όλο το πεπτικό σύστημα, τον οισοφάγο, το στομάχι, το συκώτι, τη χοληδόχο κύστη, τους χοληφόρους πόρους, το πάγκρεας και τα έντερα.

Ερμής

Χέρια, Πνεύμονες, Θυρεοειδής, Παραθυρεοειδής

Ο Ερμής έχει σχέση με την αναπνοή, με τον εγκέφαλο και γενικά με όλο το νευρικό σύστημα. Επίσης η επιρροή του είναι πολύ ισχυρή σε ότι αφορά τα νεύρα του σώματος γενικά, καθώς και στα διάφορα μέρη του σώματος.

Αφροδίτη

Νεφρά, Θύμος Αδήν, Λαιμός

Η Αφροδίτη έχει σχέση με τον λαιμό, με τα νεφρά και με την οσφυϊκή χώρα. Επίσης επηρεάζει και στους παραθυρεοειδείς αδένες, οι οποίοι ρυθμίζουν την αναλογία του ασβεστίου στα υγρά του σώματος.

Άρης

Νεύρα, Επινεφρίδιο (δεξιό), Κεφάλι, Μύες

Ο Άρης έχει σχέση με το μυϊκό και το ουροποιητικό σύστημα, καθώς επίσης και με τους γεννητικούς αδένες, ωοθήκες και όρχεις. Επίσης επιδρά στο κεφάλι, στους Μύες γενικά και επεκτείνεται η επίδραση του σε ότι έχει σχέση, με την σεξουαλική συμπεριφορά του ατόμου.

Δίας

Συκώτι, Επινεφρίδιο (αριστερό), Πάγκρεας, Αρτηριακή Κυκλοφορία.

Ο Δίας έχει σχέση με τον μεγαλύτερο αδένα του σώματος, με το συκώτι, το πάγκρεας, και με την αντιτοξική δράση που ασκεί. Επίσης επιδρά άμεσα και στην υπόφυση, τον σπουδαιότερο αδένα, ο οποίος ελέγχει την παραγωγή ορμονών και ρυθμίζει τη σωματική ανάπτυξη. Τέλος έχει σχέση και με την Αρτηριακή κυκλοφορία.

Κρόνος

Οστά, Υπόφυσης, Πνευμονογαστρικό, Δόντια, Χοληδόχος Κύστη, Δέρμα, Σπονδυλική Στήλη.

Ο Κρόνος έχει σχέση με τη χοληδόχο κύστη, την σπλήνα, το δέρμα, τα δόντια και τα κόκαλα. Επίσης επιδρά στον πρόσθιο λοβό της υπόφυσης, που ελέγχει τους γεννητικούς αδένες, αλλά και τον σχηματισμό των οστών και των μυών. Τέλος η επίδραση του στην σπονδυλική στήλη είναι πολύ αισθητή.

Ουρανός

Ρευστά, Υπόφυσης, Νεύρα.

Ο Ουρανός έχει σχέση με το κυκλοφορικό σύστημα, με τα γεννητικά όργανα και με την επίφυση, τον αδένα αυτόν ο οποίος βρίσκεται στον εγκέφαλο. Επίσης επιδρά έντονα και στο νευρικό σύστημα, ο οποίος πολλές φορές σε συνδυασμό με τον Άρη δημιουργεί καταστάσεις ανεξέλεγκτες. Τέλος θεωρείται ότι έχει άμεση σχέση με το άνοιγμα του "τρίτου ματιού".

Ποσειδώνας

Υγρά Δηλητήρια, Επίφυση, Παρεγκεφαλίτιδα, Μικρόβια

Ο Ποσειδώνας έχει σχέση με τον επηρεασμό του κεντρικού νευρικού συστήματος τον (εγκεφαλονωτιαίο) και ιδιαίτερα θα έλεγα με τον υποθάλαμο, ο οποίος παίζει κύριο ρόλο, σε ότι αφορά την μετάδοση ερεθισμάτων από και προς τα αισθητήρια όργανα. Τα μικρόβια γενικά, αλλά και οι κάθε είδους αλλεργίες βρίσκονται κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα.

Πλούτωνας

Όγκοι, Γεννητικά Όργανα, Όρχεις, Προστάτης, Ορμόνες, Υποσυνείδητο.

Ο Πλούτωνας έχει σχέση και επηρεάζει άμεσα το μυϊκό και το ουροποιητικό σύστημα, τους γεννητικούς αδένες, τις ωοθήκες και τους όρχεις. Επίσης επηρεάζει ότι έχει σχέση με τον προστάτη. Λέγεται ότι είναι αυτός που ελέγχει το AIDS την τελευταία μάστιγα της εποχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

IP.GR web hosting and domain registration services in Greece